Őszintebankos

Te is ki vagy borulva?

2017. július 25. - a bankos aki őszinte

 

Már csak ez a hét, és végleg búcsút mondhatunk a régi 2.000 és 5.000 forintos bankjegyeknek. Sokan csak most kapnak észbe, és tényleg rengetegen lehetnek, mert több milliárd forintnyi régi bankó lapul még a párnacihában.

Ha esetleg Te is most kapnál észbe és rohannál a legközelebbi boltba, hogy elsüsd, megteheted... De a pánikkeltés, nem a mi asztalunk. A hét nap helyett valójában még három éved van, sőt lényegében húsz.

 ki_vagy_borulva.jpg  

Nem dől össze a világ 2017. július 31. után, mivel a pénzintézetek és postahivatalok még három évig elfogadják ezeket a kereskedelmi forgalomból kivont pénzeket. A Magyar Nemzeti Bank pedig egészen 2037. július 31-ig díjmentesen váltja át azokat az új címletekre.

 Szóval, ha ki vagy borulva, akkor most nyugodtan dőlj hátra és élvezd tovább a nyarat!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszintebankos.blog.hu/api/trackback/id/tr1212683931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása